Wij wonen in het prachtige Galmaarden ( Pajottenland ) met veel groen. Ons gezin bestaat uit 3 personen, 4 honden ,en nog andere diersoorten. Reeds vanaf mijn kindertijd ben ik vertrouwd met honden, de liefde voor huisdieren is ook doorgegeven aan ons dochter Quiara

We merkten dat we veel honden zagen die werden gedumpt of zelfs in te dure en overvolle kennels werden gestoken waar er geen familiale sfeer was. En dat er zeer weinig interactie was met de honden.
Het was dus een logische stap naar een hondenopvang voor baasjes die omwille van vakantie,ziekte of welke reden dan ook, de zorg voor hun trouwe viervoeter in alle vertrouwen tijdelijk  aan ons wensen over te laten.

Sinds 2014 ben ik vrijwillig begonnen met het opvangen van honden tijdens de vakantieperiodes op aanvraag van vrienden. Dit om te vermijden dat honden in asielen belanden of erger, dat ze worden achtergelaten in huis of worden vastgebonden aan bomen. 
Na een positieve evaluatie had ik mijzelf ervan overtuigd dat dit een goede beslissing was om verder te doen, en met succes . Heden ten dage krijg ik meerdere aanvragen van mensen om hun dierbare bij ons op te vangen.
Bij eventuele opvoedingsproblemen kan ik ook wat tips geven en een kleine demonstratie zodat de eigenaar deze kan toepassen thuis.